Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede
Far og datter leker på gulvet med varmekabler under parkett

Nyt vinteren med varme i gulvet

Denne vinteren er vi ekstra mye innendørs. Hadde det ikke vært deilig med et lunt, varmt gulv å gå på? Vi monterer gulvvarme raskt og enkelt – uten at det går på bekostning av takhøyden.

Lavtbyggende løsninger passer godt til deg som ønsker gulvvarme, men ikke på bekostning av takhøyden. Elkonors elektrikere samarbeider med Nexans som har utviklet MILLICLICK™ – plater med innfreste spor til den skreddersydde varmekabelen MILLLICABLE™.

Varmekabelen er spesielt beregnet for parkett og laminatgulv og egner seg ypperlig ved rehabilitering og oppussing.

For pris og mer informasjon, ta kontakt med en av våre elektrikere.

Enkelt å legge

MILLICLICK™-platene legges direkte på bærende underlag (betong/gulvsponplater). Dersom det ligger gammel parkett eller laminatgulv fra før, fjernes dette før MILLICLICK™-platene legges ut. MILLICLICK™-systemet bygger kun 8mm.

Varme og lyddemping i ett og samme produkt


Med Nexans varmesystem får du også lyddemping. Platene MILLICLICK™ er nemlig også trinnlydsplater. Legger du platene i 2. etasje vil det bli merkbar forskjell i lydisolasjonen ned til underetasjen.

Varmekabler under fliser og betonggulv


Skal du legge fliser, betong eller annet flytende gulv, har Nexans varmekablene MILLIMAT®. Dette er varmekabelmatter som kun bygger 4,5 mm og kan legges over det gamle gulvet, mørtles inn eller støpes inn i flislimet. MILLIMAT® egner seg godt til bad, gang og kjellere.

Millimat fra Nexans vist under fliser på bad

Vi hjelper deg med å spare varmeutgiftene

Er du varm på bena, kan du senke temperaturen i lufta. Dermed er gulvvarme en effektiv form for varme i huset. I Elkonor anbefaler vi et smart styringssystem til gulvvarme. Det betyr at du justerer varmen etter bruk for eksempel via en app på telefonen eller brytere på veggen. I dag finnes det en rekke gode produkter på markedet, og din elektriker kan gi råd om hva som passer dine behov best. Med automatisk styring, slås gulvvarmen av om natten, før den slår seg på igjen akkurat i tide til at du kan gå på et lunt og varmt gulv når du står opp. Varmeproduktene til Nexans responderer svært raskt slik at oppvarmingen starter umiddelbart når varmen slås på.

I hvilke rom kan du ha gulvvarme?


Gulvvarme egner seg i alle typer rom. Nybygg kommer i dag ofte med gulvvarme i hele boligen, og med Nexans MILLICLICK™ og MILLIMAT® kan du legge gulvvarme i hele eller deler av boligen også ved rehabilitering og oppussing. Skal du pusse opp et barnerom? Her egner det seg ypperlig med gulvvarme for barna som leker mye på gulvet. Det er også deilig med gulvvarme i stua og på kjøkkenet. Skift til gulvvarme i de rommene du pusser opp, og ta gjerne rom for rom.

Vi monterer gulvvarme på 1-2-3! Ta kontakt med nærmeste Elkonor-elektriker.